Termékek, szolgáltatások.

Bútor az „otthon dísze” !

Egy divatos mai lakásban a berendezési tárgyak már nemcsak praktikus tárolóeszközként vannak jelen, hanem színükkel, formájukkal, megjelenésükkel a szoba díszeként hatnak. A jól megtervezett és kivitelezett bútorok képesek vizuálisan megnagyobbítani a teret, feldobni a lakás hangulatát.

Az új bútorokkal berendezett lakásba az ember nemcsak, hogy szívesebben megy haza, hanem bátrabban hív fel vendégeket, barátokat, rokonokat, hisz egy esztétikusan berendezett konyháról, nappaliról, fürdőszobáról, hálószobáról, stb. mely a tulajdonos képzeletvilágát tükrözi, sokáig fognak irigykedve beszélni.

Cégünk kizárólag egyedi bútorok kivitelezésével foglalkozik, melyet gyártunk belsőépítész tervekből, megrendelői elképzelés szerint, és saját magunk által készített látvány tervekből is.

A különböző lakásbútor gyártó cégekkel szemben versenyképes árakkal tudunk szolgálni megrendelőinknek, hisz nem tartunk fenn bemutató termet, egyrészt mert a rengeteg beépíthető vasalatok, korpusz anyag, munkalapok, fogantyúk tekintetében csak igen kis részét lehet bemutatni. Nyomon követni, pedig a rohamosan fejlődő technika miatt egyszerűen lehetetlen. Másrészt a bemutató teremben soha nem tudnak a megrendelővel megfelelő időt eltölteni az ott dolgozók, köszönhető ez egyrészt az újabb és újabb betérő vendégeknek, az általában képzetlen alkalmazottak tájékozatlanságának, s egyéb hátráltató tényezőknek. Így nálunk a felesleges alkalmazottak és a bemutató terem különböző költségei híján, versenyképesebb árakkal tudunk szolgálni, mint bármelyik másik bútorgyártó cég.

Cégünk ezzel szemben egy előzetes árajánlatkérés után egy előre megbeszélt időpontban a bútorozandó helyszínen minden részletre kiterjedően megbeszéljük a készítendő bútorok kinézetét, anyagát, frontját, vasalatát, s minden olyan információt mellyel a megrendelő azt a bútort kapja, mely mind esztétikailag, mind funkcionálisan, s mind anyagilag megfelelő.

Cégünk lehetőséget kínál arra, hogy a konzultációt a helyszínen, professzionálisan az adott térre kiterjedő személyre szabott felmérést végezzen, melyre a nap bármely szakaszában, sőt hétvégén is lehetőség van.

Cégünk foglalkozik:

Továbbá foglalkozunk felújítással (amennyiben a bútor jelenlegi állapota ezt lehetővé teszi) is, legyen az konyhabútor, hálószoba, nappali, vagy bármilyen lakó helység bútora.


Megéri-e felújítani a bútorunkat, vagy érdemesebb új bútort vásárolni?

Alapvetően elmondható, hogy ha egyedi, a saját ízlésünkhöz igazodó bútordarabot szeretnénk az adott helyiségbe, akkor nem kell rögtön egy bútorboltba szaladnunk. Kiváló lehetőség, ha felújíttatjuk már meglévő, kissé viseltes bútordarabunkat.

Felújítani bármilyen bútort lehet, ha megfelelő szakemberrel végeztetjük, legyen az konyhabútor, hálószoba, nappali, vagy bármely más helyiség bútora. Lehetőség tekintetében pedig elmondható, hogy majdnem ugyanannyi lehetőségünk van saját személyiségünkhöz, illetve a helyiséghez igazítani a bútort, mintha egyedileg készíttettük volna, persze ilyenkor a bútor adottságait figyelembe kell venni, ám az ár mégsem annyi, mintha egy teljesen új, egyedi bútort rendelnénk meg.

Persze felújíthatnánk szeretett bútorainkat magunk is, de ez sokszor nagyobb anyagi áldozatokkal és nagyobb energia befektetéssel jár, mintha egy szakember végzi el a munkát. Ugyanis ha szakemberre bízzuk a munkát, a lehető legjobb minőséget kapjuk, s ugyanúgy a magunk személyiségéhez igazíthatjuk a bútort.

Mindent figyelembe véve, az időt, energiát, és anyagiakat is beleszámolva, érdemes szakembert megbíznunk bútorfelújítással.
Üdvözöljük a minőségi gardrób szekrények világában!

Egy jó gardrób szekrénynek megvannak a maga sajátosságai. Az egyik legfőbb szempont a helytakarékosság. Ezt egy készen vásárolt termékkel nehezen tudjuk elérni. Az általunk gyártott, kifogástalan, egyedi gardrób szekrények az Ön igényei és a hely adottságaihoz mérten készülnek. Ezzel borítékoljuk a maximális helykihasználást, elvesztegetett centiméterek nélkül.

Ezek a hatékony tárolók minden igényt kielégítenek, hiszen belső kialakításuk sokrétű, így más helyiségeket is tehermentesíthetnek. A tálcák, kosarak, akasztók és más kiegészítők segítenek a rendezettség elérésében.

Kedvező árainkkal, ügyfélorientált gondolkodásmódunkkal és profi szakemberek keze munkája által vívjuk ki megrendelőink elégedettségét az egyedi gardrób szekrények gyártása terén.

Az optimális tárolás mellett az esztétikum is fontos szerepet kap, de ha velünk készítteti szekrényét, az garantáltan a lakás éke lesz!

Ha szeretne egy igényes bútordarabot ruhái számára, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!Copyright © andrasibutor.hu - 2011
24Design